We’re hiring (dutch text only)

Vacature: Medewerker Export binnendienst (ondersteuning)

Over CLF Lighting BV
CLF Lighting is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn als fabrikant gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke entertainment gerichte benodigdheden. Binnen CLF Lighting werken wij met een klein, jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als: een Multi talent. Wij zijn op zoek naar een multifunctionele binnendienstmedewerker die daarnaast onze export manager kan ondersteunen.

Op de afdeling werk je samen met 2 enthousiaste collega’s. Jij begint met het ondersteunen van de export manager, je zal hem helpen om offertes en orders te maken tot aan het versturen van zendingen over de hele wereld. Naargelang je ontwikkeling en ervaring zullen we andere verantwoordelijkheden bij je neer gaan leggen. Je hebt dan contact met transporteurs over zendingen voor de zendingen die de deur uit gaan en zendingen die binnen komen vanuit o.a. Azië. Je denkt mee over oplossingen, anticipeert op tekorten in de voorraad en rapporteert tijdig wanneer er verstoring in de voortgang dreigt.

Wat verwachten we van jou?
• Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
• Je weet van aanpakken, werkt nauwkeurig en bent positief ingesteld
• Je kan snel en secuur werken
• Je hebt een goed technisch inzicht
• Je bent flexibel, gestructureerd, accuraat, energiek en stressbestendig
• Je werkt zelfstandig, maar evenzo goed in teamverband
• Je bent woonachtig binnen een straal van 35 km rondom Bemmel of bereid om te verhuizen
• Ervaring met Aziatische leveranciers is een pré
• Vloeiend Engels kunnen spreken en schrijven is een vereiste.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende fulltime baan binnen een informele en dynamische organisatie in de wereld van de entertainment. Je komt te werken in een vast team met enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. een pensioenregeling en veel ruimte voor eigen initiatieven.

Standplaats:
Nijverheidstraat 48 te Bemmel

Is dit de vacature die bij je past?
Stuur dan jouw sollicitatie met CV onder vermelding van de functienaam naar PenO@rentall.eu. Voor meer kun je contact opnemen met Corstiaan van Aalst, Afdeling P&O, op tel: 06 1398 0820

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.